Hier onder wordt de meest recente roadmap van het BRO programma weergegeven. Deze omvat de realisatie van de BRO in Fase 1, de ontwikkeling van 20 registratieobjecten gedurende 4 tranches. 

Ieder kwartaal stellen het team van productmanager en productowners een bijgewerkte roadmap vast. Op basis daarvan worden onderstaande doorlooptijden weergegeven, net als de momenten voor Acceptatie (acc) en Vrijgave (vrij).

De acceptatie-, vrijgave- en doorlooptijden blijven onder voorbehoud als gevolg van actuele verschuivingen. Dat kan bijvoorbeeld wanneer prioriteiten wijzigen. Verschuivingen worden binnen het team van productmanager met productowners vastgesteld.

De roadmap voor het beheer van de BRO staat op de volgende pagina

Vanaf de zomer van 2022 wordt gewerkt aan een Plan van Aanpak voor Fase II van de BRO. Zodra een eerste roadmap beschikbaar is gaan we deze hier presenteren.

Onderstaande roadmap voor Fase I is geplaatst op: 21 september 2022. Hierin is de Program Increment (PI) planning voor Q4 2022 verwerkt. (In de PI planning hebben de productowners gezamenlijk het werk voor Q4 refined en gepland). In december 2022 is een volgende release van de laatste vier registratieobjecten in productie, in een tweede en meer complete iteratie. Vanaf januari 2023 zijn alle registratieobjecten van fase I in beheer.

Door een klik op onderstaande figuren kunt u de weergave uitvergroten